Stöd vårt arbete mot beroende och psykisk ohälsa

Genom att bli medlem i föreningen RFHL Göteborg kan du vara med och göra skillnad både genom att bidra ekonomiskt till vårt arbete och genom att engagera dig i föreningen.
Bli medlem

Har du en historik med läkemedelsberoende?

Dina erfarenheter kan vara till stor hjälp för andra som genomgår liknande problem. Genom att bli stödmedlem kan du dels stödja vårt arbete ekonomiskt, men också genom att engagera dig i föreningen.

Vi är öppna för nya idéer och personer som ser hur vikig dialogen om läkemedelsberoende och psykisk ohälsa är i vårt samhälle idag.

 

Är läkemedelsberoende en viktig fråga för dig?

Kanske har du en anhörig som har eller har haft ett läkemedelsberoende och känner att du vill bidra till att motverka dessa problem i samhället.

Ju fler medlemmar vi är desto mer kan vi uträtta. Dessutom tror vi på mångfald och att vi tillsammans kan göra större skillnad än ensamma!

RFHL-medlemmar
regbågsfärgat-hjärta

Välkommen till RFHL Göteborg

Vi är en politiskt obunden, ideell förening där alla är välkomna som följer våra stadgar, oberoende av hudfärg, sexuell läggning eller bakgrund.

Så säger våra medlemmar

RFHL i Göteborg hjälpte mig att bli tablettfri i början av 2000-talet. Jag missbrukade höga doser kodeinpreparat, bensodiazepiner  och flera sorters antidepressiva läkemedel. Sjukvården och övriga samhället vände mig ryggen, men RFHL och framförallt Ewa stöttade mig på ett helt fantastiskt sätt.

Anna-Lena ställde också alltid upp med öronakupunktur, även helger! Idag lever jag ett tablettfritt liv med jobb, familj, djur och hus på landet. Detta hade inte varit möjligt utan hjälp från RFHL. Jag är idag mycket tacksam och glad för all hjälp jag har fått.

Martin

Jag hade ätit bla bensodiazepiner i över tjugo år, när jag första gången kom till RFHL Göteborg. Där fann jag kunskap, bemötande och en tillhörighet som gjorde att jag vågade börja min långa
nedtrappning, som tog över ett år.

Stödet med samtal och grupper och igenkännandet var ovärderligt för mig. Tror inte jag hade varit en fungerande person idag, om inte föreningen funnits.

Anna

swish-logotyp
medlemskap-swish-qr-kod

Bli stödmedlem för en hundralapp!

Swisha oss direkt på: 1234 227 443

100kr/år

(Är du pensionär, arbetslös eller befinner dig på institution, 25 kr/år)

Skriv din email som meddelande.

medlemskap-swish-qr-kod

Använd Plusgiro

Plusgiro: 721075-0

Skriv ditt namn och email som meddelande.