Medlemskap i RFHL Göteborg

Som medlem kan du ta del i alla våra aktiviteter och få stöd och hjälp att trappa ner läkemedel både i grupp och enskilt. Våra medlemmar får också tillgång till vår slutna läkemedelsgrupp på Facebook.
Bli medlem

Det här får du som medlem

 

  • Stöd och hjälp att trappa ner eller sluta med läkemedel, per telefon, i våra lokaler i Göteborg eller på Facebook
  • Tillgång till NADA-akupunktur
  • Tillgång till våra aktiviteter och föreläsningar
  • Träffa våra kamratstödjare med stor erfarenhet av att jobba med läkemedelsberoende (och inte sällan har personlig erfarenhet i ämnet)
  • Gratis sopplunch på torsdagar kl 12
  • Gratis fika och gemenskap under våra öppettider
regbågsfärgat-hjärta

Välkommen till RFHL Göteborg

Vi är en politiskt obunden, ideell förening där alla är välkomna som följer våra stadgar, oberoende av hudfärg, sexuell läggning eller bakgrund.

RFHL-medlemmar

Så säger våra medlemmar

RFHL i Göteborg hjälpte mig att bli tablettfri i början av 2000-talet. Jag missbrukade höga doser kodeinpreparat, bensodiazepiner  och flera sorters antidepressiva läkemedel. Sjukvården och övriga samhället vände mig ryggen, men RFHL och framförallt Ewa stöttade mig på ett helt fantastiskt sätt.

Anna-Lena ställde också alltid upp med öronakupunktur, även helger! Idag lever jag ett tablettfritt liv med jobb, familj, djur och hus på landet. Detta hade inte varit möjligt utan hjälp från RFHL. Jag är idag mycket tacksam och glad för all hjälp jag har fått.

Martin

Jag hade ätit bla bensodiazepiner i över tjugo år, när jag första gången kom till RFHL Göteborg. Där fann jag kunskap, bemötande och en tillhörighet som gjorde att jag vågade börja min långa
nedtrappning, som tog över ett år.

Stödet med samtal och grupper och igenkännandet var ovärderligt för mig. Tror inte jag hade varit en fungerande person idag, om inte föreningen funnits.

Anna

swish-logotyp
medlemskap-swish-qr-kod

Bli medlem för en hundralapp!

Swisha oss direkt på: 1234 227 443

100kr/år

(Är du pensionär, arbetslös eller befinner dig på institution, 25 kr/år)

Skriv din email som meddelande.

medlemskap-swish-qr-kod

Använd Plusgiro

Plusgiro: 721075-0

Skriv ditt namn och email som meddelande.