KBT-terapi hos RFHL-Göteborg från hösten 2023

1 augusti, 2023

Från och med hösten 2023 erbjuder RFHL Göteborg sina medlemmar att få gå i KBT terapi för endast 300 kr/session.

Vår terapeut kommer att finnas till hands att boka på onsdagar och torsdagar enligt överenskommelse. Sessionerna sker i RFHLs lokaler på Vegagatan 48 A. 

Vi har inga regler för hur ofta eller hur många sessioner man kan gå. Däremot finns det naturligtvis begränsningar så ju snabbare du är på att boka tider och ta del av detta desto säkrare är det att du får en plats.

Detta är endast tillgängligt för våra medlemmar och medlemskapet i föreningen kostar 100 kr per år eller 25 kr/år för studenter, pensionärer, arbetslösa eller boende på institution. Du hittar mer information om hur du betalar in medlemsavgiften till RFHL här: Bli medlem

Vår terapeut är: Thomas Sonefors

Thomas går just nu en KBT utbildning och terapin kommer att erbjudas som utbildningsterapi. Förutom ACT/KBT så är Thomas också utbildad Gestaltterapeut (sedan 2017), som är ytterligare en form av psykoterapi, och vill man läsa mer om honom och hans verksamhet så hittar ni det på hans hemsida www.kroppogestalt.se . Där hittar du också Thomas kontaktuppgifter.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är en form av psykoterapi (KBT) som fokuserar på att hjälpa människor att acceptera sina känslor och tankar istället för att kämpa emot dem. Genom att öva mindfulness och medveten närvaro kan klienter lära sig att observera sina tankar utan att döma dem. ACT betonar också betydelsen av att leva i enlighet med ens värderingar och ta aktiva steg mot sina mål. Vi kommer att göra analyser och arbeta strukturerat enligt tydliga ramar.

Kontakt kan ske både via RFHLs kansli eller direkt till Thomas.

Dela artikeln på Facebook och följ oss på Instagram

Ring RFHL-Göteborg

RFHL Göteborg verkar för att uppmärksamma och informera kring läkemedelsberoende och narkotikamissbruk och vi erbjuder stöd per telefon till dig som vill trappa ner ditt beroende av läkemedel eller narkotika.

Vi kan hjälpa dig ta steg för att bli fri från beroende och missbruk.

eller 0736- 28 18 38