Ewa Styfberg

Ewa Styfberg

Jag heter Ewa Styfberg och har varit anställd sen 1988 på RFHL Götebrg. Jag är traditions-, historie och kontinuitetbärare i föreningen, efter alla år som jag arbetat här och har även en stor brukar kunskap, som jag fått av alla möten med människor, som tagit kontakt med föreningen.

Jag har en utbildning som sekreterare och korrespondent i grunden. Under åren 2004-2007 gick jag en utbildning på Jellinek institutet till diplomerad drogterapeut. Har även gått kurser i NADA-akupunktur hos Kajsa Landgren. Mina arbetsuppgifter är att vara kamratstödjare till människor som har en beroendeproblematik. Jag har en stor erfarenhet av detta möte och jag bokar in enskilda samtal. Mina egna erfarenheter har jag med mig som ett verktyg, vilket känns tryggt.

 

 

Mija Andersson

Mija Andersson

Hej jag heter Mija och är volontär på RFHL. Jag lagar bla. maten på onsdagar på RFHL, dit alla är välkomna att äta för 20 kr per person.

För övrigt om det är någon som vill träffas och prata så går det att nå mig på 0763 01 50 72. Jag har levde med drogerna i 30 år och är nu fri sen drygt fem år. Så behöver du stöd eller råd för ett drogfritt liv så kanske jag kan hjälpa dig.

Annalena Brych

Annalena Brych

Jag heter Annalena och har jobbat som volontär på RFHL Göteborg sen 2004.

Nu är jag anställd på halvtid sen juni 2014. Jag jobbar med olika behandlingar som NADA-akupunktur, raindropsbehandling och djupavslappnande ansiktsmassage. Jag jobbar även med hemsidan och diverse trycksaker och är kamratstödjare.

Per Franson

Per Franson

Jag heter Per och är anställd på RFHL Göteborg. Mitt jobb består av telefonrådgivning, kamratstöd och arbetar även utåtriktat med bland annat föreläsningar och besök på olika myndigheter mm.

Jag hoppas på att jag skall få med mig  deltagare till gymmet.  Vi går till något 24/7 gym  måndag – torsdag 1445  Jag hjälper gärna till med kostråd,  introduktioner på maskiner och övningar  Jag är även ganska händig och hjälper till där det behövs..