Ewa Styfberg

Ewa Styfberg

Jag heter Ewa Styfberg och har varit anställd sen 1988 på RFHL Göteborg. Jag är traditions-, historie och kontinuitetbärare i föreningen, efter alla år som jag arbetat här och har även en stor brukarkunskap, som jag fått av alla möten med människor, som tagit kontakt med föreningen.

Jag har en utbildning som sekreterare och korrespondent i grunden. Under åren 2004-2007 gick jag en utbildning på Jellinek institutet till diplomerad drogterapeut. Har även gått kurser i NADA-akupunktur hos Kajsa Landgren. Mina arbetsuppgifter är att vara kamratstödjare till människor som har en beroendeproblematik. Jag har en stor erfarenhet av detta möte och jag bokar in enskilda samtal. Mina egna erfarenheter har jag med mig som ett verktyg, vilket känns tryggt.

 

 

Annalena Brych

Annalena Brych

Jag heter Annalena och har jobbat som volontär på RFHL Göteborg sen 2004. Jag är utbildad undersköterska/mentalskötare.

Nu är jag anställd på halvtid sen juni 2014. Jag jobbar först och främst som kamratstödjare. Sen har jag gått flera kurser hos Kajsa Landgren och Sven Wahlström i Öron/Nada-akupunktur och nu ansvarar jag för Nada-akupunkturen. Jag jobbar även med hemsidan och olika trycksaker.